Pletena volnena jopa rjave barve

240,00

  • ONE SIZE
Počisti

O PRODUKTU

Oversized pletena jopa bo dodala piko na i vsakem outfitu.100% Merino volna
100% Trajnostno
Narejeno pri Jakopina Studios
Oblikovano in proizvedeno v Sloveniji

Manekenka je visoka 172 cm in nosi jopo v številki one size. Dolžina rokav je prilagodljiva, glede na dolžino vaših rok.

VEČ O PRODUKTU

MODNE KOMBINACIJE

100% volnena jopa je eden izmed najbolj primernih kosov jesenske kolekcije, saj ga lahko nosite kot jopo ali pa kot jakno. Gre za uporaben, topel, moden kos, ki ga boste lahko nosile še dolga leta. Gre za kos, ki je brezčasen in vedno v modi. Nosite ga lahko tako na športne kombinacije, kot so kavbojke, pajkice in superge, ali pa ga stiilirate na bolj eleganten način, s salonarji, krilom ali obleko. Oblikovala ga je lastnica The Base Label znamke Alja Perne, narejen pa je v pletilskem studiju Jakopina Studios, v Sloveniji. Dolžina rokav je prilagodljiva, lahko jih zavihate pri patentu in tako nekoliko skrajšate rokav.

MATERIAL & VZDRŽEVANJE

Material:
100% Merino volna, ki je lahko za vzdrževanje
100% Trajnostno

Vzdrževanje:
Priporočamo ročno pranje, lahko pa ga perete tudi v pralnem stroju – na program volna ali ročno pranje, obvezno brez centrifuge
Uporabljajte čistilna sredstva namenjena posebaj za pranje volne
Ne uporabljajte sušilnega stroja
Ne belite
Sušite na zraku

Volna je izredno lahka za vzdrževanje in se ne krči.

V kolikor želite, da izdelek ostane v prvotnem stanju ga vzdržujete z ljubeznijo in upoštevajte navodila za vzdrževanje. S pravilnim vzdrževanjem boste poskrbeli, da bo izdelek čez nekaj let izgledal kot nov. Volna je naraven material zato so pri tkanju v materialu lahko vidne manjše nepravilnosti.

Šifra: 201532 Kategoriji: ,